definitely. . . is really true, there are drops of happiness that fall every day in our lives... but we must be careful not to lose them!
(chestnut recipe down the page)
Por trás da carrocinha das castanhas um homem faz pacotinhos com folhas de jornal para colocar as castanhas. . .
e foram comprar castanhas quentinhas acabadas de assar. . . quentes e boas!
A citação que me parece mais interessante foi retirada do livro "Castanea - uma dádiva dos deuses", de Jorge Lage e diz: "As castanhas, segundo GALENO (célebre médico, nascido em Pérgamo no séc. II), dão ao corpo mais nutrientes que nenhuma outra fruta selvagem; provocam gases, incham e originam flatulência, provocando apetite sexual,…" e "receando, por falta de rigorosa base científica, afirmar de forma conducente e inequívoca, ser a castanha um produto afrodisíaco..."
Roasting chestnuts is simplicity itself...
Just follow these simple steps to make a delicious Christmas snack
Ingredients
1kg/2¼lb chestnuts
Preparation method
Heat the oven to 200C/400F/Gas 6.
Using a small, sharp knife, cut a cross into the skin of each nut. Put in a roasting tin and bake until the skins open and the insides are tender, about 30 minutes.
Serve in paper bags, if you like. To eat, peel away the tough outer skin and the pithy white inner skin to get to the sweet kernel.
Ingredients
1kg/2¼lb chestnuts
Preparation method
Heat the oven to 200C/400F/Gas 6.
Using a small, sharp knife, cut a cross into the skin of each nut. Put in a roasting tin and bake until the skins open and the insides are tender, about 30 minutes.
Serve in paper bags, if you like. To eat, peel away the tough outer skin and the pithy white inner skin to get to the sweet kernel.
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